راهکارهایی برای کاهش اشتها
1. بشقاب، پیاله و قاشق تان را کوچکتر نمائید. استفاده از قاشق هایی که کوچکتر ولی “سنگین تر” می باشند بسیار مؤثر است. قاشق سنگین حس “پر” بودن را تقویت کرده و باعث کاهش دریافت غذا می شود. ضمناً برای بشقاب، رومیزی، گلدان و تمام وسایلی که در روی میز غذاخوری وجود دارد، از رنگ های “سرد” استفاده نمائید. مثلاً بجای رنگ هایی نارنجی و قرمز که گرم هستند، می توانید از رنگ های طوسی و آبی استفاده نمائید. رنگ های سرد، باعث کاهش اشتها می شوند.
فروشگاه بازار پزشکی با بهره گیری از بهترین برندها و دانش فنی خود توانسته تا کنون خوش بدرخشد. فروشگاه بازار پزشکی از هر گونه تلاشی برای بالا بردن کیفیت خرید مشتریان خود دریغ نمیکند و همواره در تلاش است تا اسان ترین فرایند خرید با قیمت های واقعی و بدون واسطه از برندهای معتبر را برای مشتریان خود فراهم آورد. تامین مطمئن، سریع و اقتصادی کالاهای پزشکی و لوازم سلامت کاربران با بالاترین کیفیت از اولویت های سایت بازار پزشکی می باشند. به منظور رفاه حال شما عزیزان امکان پاسخگویی به سوالات شما عزیزان در خصوص محصولات، نحوه سفارش، تعیین سایز و موارد دیگر می توانید با تلفن ۰۲۱۹۲۰۰۷۷۲۴ و ۰۹۳۶۱۰۵۳۳۳۳ در ساعات کاری 10 تا 17 در ارتباط باشید.
2. حتماً بعد از وعده های اصلی غذا، مسواک بزنید. مسواک زدن باعث انتقال حس “اتمام خورانش” شده و از ریزه خواری جلوگیری می کند.
3. در هنگام خرید، حتماً سعی کنید که غذاهای کم چرب و با قند کم خریداری نمائید. توصیه می شود که در حالت گرسنگی خرید ننمائید. خرید در هنگامی که گرسنه هستید، همراه است با انتخاب غذاهای ناسالم. افرادی که هنگام خرید گرسنه هستند. غذاهای چرب تر و شیرین تر خریداری می نمایند.
4. هنگام غذا خوردن تنها نباشید. سعی کنید با دیگران غذا بخورید. غذا خوردن در تنهایی باعث پرخوری و عادات غذایی نامناسب مانند تند غذا خوردن، اضافه نمودن شکر یا نمک به غذا، پرخوری و بدخوری می شود. ضمناً هنگام غذا خوردن آرامش داشته باشید و اگر فرصت کافی برای غذا خوردن ندارید، غذا خوردن را برای زمانی که مناسب تر می باشد، بگذارید.
5. هنگام غذا خوردن به افکار آزار دهنده و به خاطرات بد رجوع نکنید. همیشه هنگام غذا خوردن به موفقیت هایتان، به کسانی که دوستتان دارند و دوستشان دارید فکر نمائید و از افکاری که باعث ناراحتی تان می شوند اجتناب نمائید.
6. هنگام غذا خوردن از تماشای تلویزیون یا کارکردن با کامپیوتر یا موبایل اجتناب نمائید. موسیقی آرام هنگام غذا مطلوب است ولی موسیقی های مهیج باعث افزایش خورانش می شوند و باید اجتناب شوند. سریال های غصه دار یا حتی کمدی های هیجان آور باعث افزایش دریافت غذا خواهند شد. ولی برای مثال تماشا کردن طبیعت یا برنامه های حیات وحش می توانند آرام بخش باشند.
7. در وعده صبحانه از خوردن غذاهای شیرین مانند “عسل فراوان” یا “مربای فراوان” با “چای شیرین فراوان” یا نبات داغ” و مانند اینها اجتناب شود. وعده صبحانه به همراه شیرینی، باعث افزایش اشتها در طول روز خواهد بود. حتی شیرین کننده های مصنوعی نیز این حالت را بوجود خواهند آورد.
8. برای غذاهای اصلی از ادویه های مناسب استفاده نمائید. برای مثال اضافه نمودن زیره به برنج، زنجبیل به خورشت ها، فلفل به خورشت ها، دارچین به خورشت هایی مانند قیمه و زعفران به عمده غذاها می تواند باعث افزایش تلف شدن انرژی در هنگام غذا خوردن شده و به لاغر شدن کمک نمایند. اگر فکر می کنید که ادویه خاص را به غذایی که تا حال با آن ادویه میل نکرده اید، اضافه نمائید. حتماً اینکار را انجام دهید یا ذائقه تان تقویت شده و طعم های جدید را تجریه نمائید.
9. هنگام خرید میوه، میوه های کوچکتر و تا حدی “نارس” تر را انتخاب نمائید. کوچک بودن میوه باعث کاهش سهم میوه تان خواهد شد. ضمناً میوه های کوچک تر احتمالاً سموم کمتری نیز خواهند داشت.
10. از پذیرش راهکارهایی که افراد صلاحیت پزشکی برای کاهش وزن یا کاهش اشتها ارائه می نمایند اجتناب نمائید.
11. صبح هنگام یک فنجان چای سبز می تواند باعث افزایش متابولیسم بدن شده و به لاغر شدن کمک نماید. باید مواظب بود که نوشیدن چای سبز عصر یا شب باعث بی خوابی خواهد شد و مطلوب نیست.
12. نوشیدن یک استکان دم کرده گل گاوزبان عصر هنگام می تواند اضطراب و استرس را کم کرده و در طولانی مدت باعث کاهش اشتها شود. باید دقت نمود که افرادی که فشارخون بالا دارند نباید از این دم کرده به مقدار زیاد استفاده نمایند، چون فشار خون را ممکن است افزایش دهد.
13. نوشیدن چای سیاه در روز به شرطی که به همراه قند یا شیرینی نباشد بی ضرر است. ولی باید دقت کرد که در طولانی مدت چای غلیظ می تواند باعث از دست دهی آهن و کلسیم شده و باعث سوء تغذیه این فلزات دو ظرفیتی باشد.